Bestellen en bezorgen – Apotheek Burgum – Burgum

Apotheek Burgum

Apotheek Burgum

Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 38 A 9251GA Burgum Tel:0511-462500

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN

Let op, deze zomerperiode hebben we andere openingstijden!!

Op zaterdagochtend zijn we de gehele maand augustus gesloten!!

Van maandag t/m vrijdag zijn wij gesloten van 12.15 uur tot 13.45 uur.

Voor de openingstijden zie hieronder aan de pagina.

Buiten onze openingstijden kunt u gebruik maken van onze ServiLocker.

Voor aanmelden voor de ServiLocker vraag om advies bij één van onze medewerkers.

Coronavirus

Om verdere verspreiding van het corona virus te voorkomen, de continuïteit van zorg te behouden en ons team te beschermen nemen ook wij maatregelen.

Kom NIET naar de apotheek indien u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid. Laat uw geneesmiddelen dan ophalen door iemand anders. De huisarts kan ook op het recept zetten dat het bezorgd moet worden voor u.

Meer informatie over de voorzorgsmaatregelen.

Wijziging vergoeding Vitamine D per 1 januari 2023

De hoge dosering vitamine D en de combinatie met calcium wordt vanaf 1 januari 2023 niet meer vergoed. Lees hier de laatste informatie.

Bestellen en bezorgen

Voor spoedmedicatie (kuurtjes, pijnstillers en dergelijke) kunt u direct met uw recept bij ons terecht. Wij maken het meteen voor uw klaar zodat u snel kunt beginnen.

Houdt u er rekening mee dat u uw chronische medicatie ruim op tijd besteld bij de dokter. Als u de recepten aanvraagt bij de huisarts, gaat er ongeveer een dag overheen voordat de recepten bij ons in de apotheek arriveren. Om uw bestelling compleet te ontvangen houdt u daarom voor uzelf zeker drie werkdagen aan voordat u de medicijnen komt ophalen in de apotheek. Het is voor u natuurlijk vervelend als u in de apotheek komt en uw geneesmiddelen staan nog niet of onvolledig voor u klaar.

Bent u slecht ter been? Kunt u niet van huis door ziekte? Zijn de medicijnen of hulpmiddelen te groot/zwaar? Wij bezorgen het graag bij u!

Op woensdag bezorgen we in Bergum en op donderdag doen we de buitendorpen aan, zoals Suawoude en Noordbergum.Wilt u bij het bestellen rekening houden met onze bezorgdagen?

Medicatie die u direct nodig heeft, bijvoorbeeld pijnstillers en antibioticakuren, bezorgen we natuurlijk dezelfde dag.