Aanmeldformulier ServiLocker – Apotheek Burgum – Burgum

Apotheek Burgum

Apotheek Burgum

Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 38 A 9251GA Burgum Tel:0511-462500

Verhuisd!!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf heden heten wij u welkom in ons pand aan de Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 38A, naast huisartsenpraktijk 'It Peldershus'. Onze verhuizing naar het nieuwe pand biedt ons meer ruimte voor het leveren van goede farmaceutische zorg. De apotheek heeft een grotere wachtruimte, heeft meerdere, ruim opgezette balies om je nog sneller te helpen, een ruime spreekkamer voor privacygevoelige gesprekken en nog veel meer.

 

Coronavirus

Om verdere verspreiding van het corona virus te voorkomen, de continuïteit van zorg te behouden en ons team te beschermen nemen ook wij maatregelen.

Kom NIET naar de apotheek indien u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid. Laat uw geneesmiddelen dan ophalen door iemand anders. De huisarts kan ook op het recept zetten dat het bezorgd moet worden voor u.

Meer informatie over de voorzorgsmaatregelen.

Aanmeldformulier ServiLocker

ServiLocker


Medicijnen afhalen wanneer het u uitkomt?

De ServiLocker is een zelfbedieningsafhaalsysteem waarmee u uw medicatie snel en gemakkelijk zelf kunt afhalen 24 uur per dag. Tijdens onze openingstijden kunt u de ServiLocker zowel vanaf binnen in de apotheek als vanaf de buitenzijde benaderen. Buiten onze openingstijden is dit alleen aan de buitenzijde. U kunt uw medicijnen ophalen wanneer het u uit komt en u hoeft niet te wachten in de apotheek.

Hoe werkt het?
Na ontvangst van uw recept maken wij de medicijnen gereed. Wanneer uw medicijnen voor u klaarliggen in de uitgifteautomaat krijgt u van ons een emailbericht met uw persoonlijke afhaalcode. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet direct in de gelegenheid bent uw medicijnen op te halen. Dan sturen wij u na 48 uur een herinneringsbericht, daarna heeft u nog eens 24 uur de mogelijkheid om uw bestelling op te halen. Na 3 dagen wordt uw bestelling uit de ServiLocker gehaald en kunt u deze ophalen in de apotheek.

Schrijf u direct in !
U kunt zich aanmelden voor de ServiLocker door het aanmeldformulier in te vullen. Klik hier voor het aanmeldformulier.

De ServiLocker is niet geschikt voor koelkastartikelen, grote verpakkingen en eerste uitgiftes (medicatie die u voor het eerst krijgt).
Voor producten die wij niet rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren ontvangt u een incassofactuur.

Nog vragen?
Wanneer u nog vragen heeft kunt u ons altijd bellen!

Apotheek Burgum

Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg 38A

9251GA Bergum

0511 462500

apotheekburgum@ezorg.nl